Home / Лайфстайл / 3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2016 г.

3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2016 г.

Време ви е за сватба! Не се чудете и не премисляйте положението прекалено дълго. Истината е, че сте готови за следващата крачка и ви е нужна само малко смелост, за да я направите. Няколко са зодиите, които вече спокойно могат да кажат “Да!”.

Овен

Времето минава бързо, когато човек е влюбен, спокоен и щастлив. Връзката ви се развива добре. Вярно е, че имате своите кризисни моменти, но в коя връзка ги няма.

Чувствате се спокойни и уверени в човека до вас. Доверието ви на моменти е силно, друг път липсва, но всичко това е продиктувано от вашата несигурност, не от качествата на партньора ви. Трябва да осъзнаете, че сте добри хора и сте напълно достатъчни за половинката до вас. Очаква ви светло бъдеще, ако предприемете тази важна крачка още сега.

В хороскопа ви за 2016 пише, че годината е много подходяща за големи промени в личния живот, а какво по-голямо от сключването на брак. Ако всичко върви по вода, догодина ви очаква още една изненада… Не се разколебавайте, защото човекът до вас е напълно готов и забавянето може да е сигнал за него, че вероятно не искате това да се случи. Бъдете смели.
Останалите две зодии вижте ТУК!

Препоръчано

ЗОДИИ 2-те зодии, които си играят с мъжете

Някои жени не обичат скуката. Не понасят живота с един партньор и обичат игрите с …

Leave a Reply

Your email address will not be published.