Home / Лайфстайл / БЪЛГАРИЯ ИЗТРЪПНА: Страшна беда връхлетя Златка веднага след раждането!

БЪЛГАРИЯ ИЗТРЪПНА: Страшна беда връхлетя Златка веднага след раждането!

Нова битка пламна между плеймейтката Златка Димитрова и майката на любимия й Миро. Черното Злати, която преди броени дни роди първото си дете, все още не е получила поздравления от свекърва си, пише “България Днес”.

Малкият Мирослав, който е кръстен на татко си, не успя да събере двете жени, както Димитрова планираше. Моделката беше убедена, че раждайки внуче на свекърва си, най-сетне те ще заровят томахавката. Уви, това не се случи и Златка още е нежелана в рода на любимия й мъж.

Според близки до семейството майката на Миро е поздравила сина си, но не и майката на второто му дете. Възрастната жена още не можела да приеме новата си снаха, а и не правела опити да опознае моделката. Тя е все още близка с бившата жена на Мирослав и безотказно я защитава.

Черната Златка неведнъж е споделяла за тежките отношения, които има със свекървата. Димитрова е признавала, че от майката на любимия си е видяла само лошо и многократно родителката на Миро се е опитвала да ги раздели.

Малко след най-голямата трагедия в живота й, а именно загубата в осмия месец на първото си бебе, Златка направи още по-скандални разкрития. Почернена и разстроена, тя заяви, че я е застигнала клетва от свекърва й никога да не роди. Жената я проклела чрез есемес, чието съдържание и до днес сковава младата майка.

“Дано Бог й прости някой ден. Това, което ми написа, аз никога няма да го забравя. Нарани ме много, както и Миро. Не искам да казвам какво пише в есемеса публично. Дано някой ден свекърва ми бъде опростена”, призна тогава Злати.

Дълго време плеймейтката не можеше да си стъпи на краката от тежката загуба. По думите на Златка бебето починало заради проблеми със сърцето и въпреки голямата трагедия това е било по-добрият изход за него.

“Колкото и страшно да звучи, може би това е бил по-добрият вариант. Мисля, че Господ ме е пазил”, проплака моделката.

Майката на Миро съвсем не беше единствената пречка за Златка и Мирослав през годините на съвместното им съжителство. Бизнесменът доскоро не можеше да се пребори с бившата си съпруга за развод.

Въпреки че преди няколко месеца той е започнал процедура по разтрогване на брака с жена си, нещата не са се развили по най-добрия възможен начин за него. Екссъпругата му до последно не желаеше да даде развод на бизнесмена.

Препоръчано

ЗОДИИ 2-те зодии, които си играят с мъжете

Някои жени не обичат скуката. Не понасят живота с един партньор и обичат игрите с …