Home / Спорт / Фен взриви мрежата със силен коментар за Кобрата

Фен взриви мрежата със силен коментар за Кобрата

Българските медии и социални мрежи са потънали в коментари, клипчета, снимки и статии за историческия мач в събота. Всяка голяма победа или загуба винаги ни разделя на два полюса – краен патриотизъм и жесток хейт. И двата полюса са крайно ненужни, но винаги присъстват. Сякаш няма събитие на Земята, което може веднъж за винаги да ни обедини като народ, каквото и да се случва, колкото и да е хубаво.

Загубата беше тежка, но повлече след себе си и огромна доза национална гордост, стъпкана жестоко от крайно обидните коментари. Сигурни сме, че до вчера именно тези хора са публикували по профилите си в социалните мрежи колко много се гордеят с Кобрата и как смятат, че ще размаже титана Кличко. Този коментар в мрежата е на човек, който смята Кубрат Пулев за герой, ето и какво казва той:

Коментарът в оригиналния му вид:

“Снощи, в минутите след мача, а за мое нещастие и днес се убедих, че ние, българите сме малък, но много прост народ. И заслужаваме съдбата си. Веднага заваляха критики към едно златно момче. Едно момче, което се бие за България.

Замислете се, колко от вас ще излязат не за пари и за слава, а за чест срещу тази машина за убиване Кличко? Колко? Аз знам отговора. Няма да има нито един. Разбирачи и критици обаче винаги ще има. За да критикуваш един човек, трябва да си минимум на неговото ниво. Да извършиш неговия път, да водиш неговите битки. Ако е така – критикувай. Всичко останало е просто хейт. Нещо, в което сме на първо място в света и никой не може да ни настигне!

На мен Кубрат ми прилича на един от онези българи, за които сме чели в учебниците по история.
Силен, със смело сърце и високо достойнство. В интервюто след мача имах чувството, че гледам на живо генерал от Първата Световна. Мислех, че тези гени вече са се изтрили, но той е пример, че човек не трябва да се отказва да вярва.

Който каквото и да говори след мача, ясно е едно – Кобрата изстреля България в космоса, взриви залата и накара всички пред малкия екран да треперят от вълнение. Истината е, че Кубрат сбъдна мечтата си.  Обедини ни около една обща кауза. Такава, каквато само той може да ни даде. Цяла България е зад теб, Кобра!И да, продължаваме напред, защото ти си роден победител!”

От своя страна фенове на Кличко започнаха да се ровят в личния живот на Пулев. Андреа, образ, който предизвиква противоречиви коментари, е сравнявана с приятелката на Кличко – Хейдън Панетиер.

Появи се и колаж, която очевидно има за цел да принизи достойнствата и отношенията между нашата звездна двойка и да изтъкне тази на Кличко. Поредната излишна идея, която има за цел да провокира.

Казано е вече всичко. Каквото и да добавим, ще е излишно. Каквото и да чуем, вече ще е казано поне няколко пъти.

Препоръчано

СЛУЧИ СЕ! След трагедията Цвети Стоянова взе съдбовно решение в своя живот!

Цвети Стоянова не иска нищо да й напомня за опита за самоубийство Цвети Стоянова се …