Home / Лайфстайл / Седмичен хороскоп за 26 декември – 1 януари

Седмичен хороскоп за 26 декември – 1 януари

Овен През тази седмица може да си позволите да бъдете по-смели и екстравагантни. През празничните дни ще се откроявате сред тълпата. Това е време, когато може да се запознаете много нови хора, с които да създадете ценни приятелства. В най-малко очаквания момент ще получите признание за работата, свършена през годината. Не се възгордявайте прекалено, това е добро начало да вдигнете летвата през идната 2017 г. ако имате прекалено много енергия и желание за ръководене, може да я използвате при организирането на празниците, като помогнете с всичко, което се сетите. Близките ви ще бъдат благодарни. В края на периода ви очакват много сбъднати желания, споделено щастие и път за новите ви идеи!

Телец Началото на седмицата ще бъде доста натоварено. Ще ви е трудно да обиколите всички роднини и да посрещнете празниците с всички, с които искате да бъдете. Умората обаче ще бъде сладка. Не се колебайте за избирате компанията си по ваш вкус, без да пренебрегвате роднините си, разбира се. В средата на седмицата ще ви се наложи да се съобразите с мнението на другите и това ще е първият знак, че е необходимо да положите повече усилия в общуването с роднините си. Това не означава да се съобразявате с всичко, но по-активното ви участие в обсъждането и решаването на семейните въпроси ще направи мнението ви по-ценено от другите. Семейните представители на знака могат да бъдат зарадвани по един незабравим начин от половинката си. Посветете коледните празници на четене с децата.

Близнаци През тази седмица наистина ще ви се случат чудеса. Може да използвате времето, за да поискате от половинката си това, което дълго време не сте се осмелявали. Почти сигурно е, че ще получите положителен отговор на молбата ви. Въпреки почивните дни в главата ви ще гъмжи от идеи. Нищо не пречи да започнете да „скицирате“ изпълнението им. Не се колебайте да включите и близките си във вашето начинание. Колкото повече гледни точки – толкова по-добре. Освен това не се притеснявайте, че някои от хрумванията ви може да изглеждат прекалено странни. Длъжни сте да опитате. Най-успешните дни за творчество ще бъдат вторник и четвъртък .

Останалите зодии ТУК!

Препоръчано

4-те зодии, които ги чака голяма ПРОМЯНА през месец АВГУСТ

Това са зодиите, които ще се радват на промени в живота си през август. Трябва …