Home / Лайфстайл / УНИКАЛЕН хороскоп за периода 2016-2020 г.

УНИКАЛЕН хороскоп за периода 2016-2020 г.

Това е най-големият хороскоп, който описва живота на зодиите през следващите няколко години. Надникни и виж какво те чака

Годишен хороскоп Овен

Уран във вашия знак и Плутон в Козирог предопределят следване на успехи и загуби. Разположението на планетите ще предизвика промени в живота ви, промени във връзките, които биха могли да са болезнени. Това ще продължи до 2016-та и през първата част на 2017-та. Ще сте принудени да откриете нов баланс между вашите собствени нужди и тези на партньора ви. За това ще допринесат и затъмненията, както и преминаването на Северен/ Южен възел във Везни и Овен респективно. Периодът 2016-2017 е ознаменуван от нужни промени, чието начало вече сте поставили. Юпитер във Везни през есента на 2016 ще ви помогне да постигнете целите си в кариерата. Всички ваши решения обаче ще бъдат оценени през 2018-2020. В края на десетилетието ще сте изживели моменти на тържество както в професионално, така и в лично естество.

 

Годишен хороскоп Телец

Търсите сигурност и стабилитет. Изяснете си кои са хората, които са на ваша страна и имат същите мечти като вас. Предизвикани сте да разширите хоризонтите си, да търсите нови изживявания, да срещате нови хора, да обогатите познанията си и да се отървете от нещата, които не ви предлагат нищо.

През периода 2016-2017 след много вътрешни борби, ще сте натрупали много опит. Време е да създадете семейство. Ако сте сами, ще срещнете нови хора, които ще ви накарат да погледнете света с други очи, оптимистично и дори еротично. Ще намерите ново хоби и нищо чудно да решите да започнете собствен бизнес. От 2017 до 2020 е важно да се погрижите за себе си и здравето си, ментално и физическо, и да намерите баланса.

През 2018 година животът ви ще бъде напрегнат. С Юпитер в Скорпион ще имате шанса да израснете професионално или лично. Уран минава през вашия знак и затъмненията по оста Лъв /Водолей ще предизвикат желания за промяна на кариера/връзка.

 

Годишен хороскоп Близнаци

Като променчив знак сгодно приемате промените и развитието. Лесно ви е да създавате нови приятелства, да откривате удобна нова работа, да си намирате нови интереси и да правите иновации, които подобряват живота ви. Сатурн в Стрелец 2016-2017 ще повлияе на връзките и бизнес партньорствата.

Проучете как може да се адаптирате без това да се отрази негативно на заплатата ви .Възможно е и да поемете лидерско положение с повече отговорности, по такъв начин че ще ви се наложи да потърсите равновесие между семейството и работата. Желаете да се отървете от ситуации, които не ви водят доникъде, вероятно е да предприемате неочаквани промени.

… за ВСИЧКИ ЗОДИИ – ТУК 🙂

.

Препоръчано

ЗОДИИ 2-те зодии, които си играят с мъжете

Някои жени не обичат скуката. Не понасят живота с един партньор и обичат игрите с …