Home / Лайфстайл / Зодията ви и грешките, които ще допуснете във връзката си според нея

Зодията ви и грешките, които ще допуснете във връзката си според нея

Има един прост отговор за всичките ви проблеми свързани с връзките. Това се дължи на вашия зодиакален знак, пише beu.bg. Ето и най-вероятните сексуални грешки, които може да направите според вашия зодиакален знак:

Овен Известни сте с бурния си характер и няма нищо лошо в това. Полезно е да поддържате връзка с яростта си. Имате пълното право да го мразите, ако не иска да се среща с вас, защото неговите чувства са грешни. Като казах това – важно е да откриете дали „просто не сте негов тип“ или просто е направил междувременна дрямка, докато ви е писал. Наистина е важно да го направите преди да се появите с бухалка пред вратата му, търсещи обяснение.

Телец Да сгрешите неговата депресия с артистичен талант. Хората от зодия Телец могат да оценят хубавите неща в живота както никоя друга зодия. Хубава картина, луксозен дървен под или просто песен. Просто защото красив мъж ви е изпял тъжна песен не значи, че не е луд. Да излизате с някой, който разваля партита с неговите сърцераздирателни истории е по-голяма отдаденост от това да гледате кученце. Просто запишете неговата музикална колекция и се махайте!

Близнаци Всички сме били там, Близнаци – обсесивно търкайки надясно и опъвайки своята мрежа доколкото “Tinder” позволява, за да не умрете сами, само за да плъзнете надясно и да видите, че познавате това лице отнякъде. Уловката е, че в този случай много добре знаете кой е този мъж. Той беше на сватбата на вашия баща, защото е вашият доведен брат. Знакът на Близнаците е … близнаци, а те се известни с близките си връзки с техните близки – но не ТОЛКОВА близки връзки. Поправете го. Поправете това веднага!

Рак Да се нанесете със Стив… и неговата майка. Толкова бяхте развълнувани да се заживеете заедно със Стив – миличкият мъж, който имаше очевидно прекрасна връзка с майка си. Това бе важно за вас, като Рак, защото виждате мъж, който може да приеме вашите грижовни качества. Не осъзнахте, обаче, че на мястото, в което се нанасяте ще ви е нужно вие да приемете грижите – току-що се нанесохте и с майката на Стив.

Лъв Да живеете с мотото „Сърцето иска това, което иска“. Какво правим, ако сърцето ви иска Брад – поетът, пристрастен към амфетамините и има странен полов огран? Напълно нормално е да сте страстни, Лъвове – все пак вие сте едни от най-страстните знаци, но е важно да правите избори, подкрепени от логика. Вашата лоялност е дълбока, но не толкова дълбока, колкото психологичните проблеми на Брад.

Дева Да се съгласите да правите секс под душа. Някои хора се наслаждават на секса под душа – под „хора“ имам предвид герои от романтични комедии. Той не е за вас, Деви. За вас душа е мястото под, което се почиствате и само това. Както хората не ходят до тоалетна там където ядат, така и вие не правите секс там, където се чистите. Нека хората го знаят, а най вече вашата половинка. Везни Да сгрешите вашата сродна душа за вашият „пламък“.

Везни, вие сте може би най-романтичният знак в зодиака, обаче не всеки мъж, с който преспите е вашият „пламък“. Сродна душа? Да, може да имате много такива. Наистина ли мислите, че Самюел, който не иска да „бъде с жени, които не ходят на кола маска“ е най-добрата версия на вас? Така си и мислех.

Скорпион Да правите секс до полуда. Скорпионите са „изроди“ в спалнята, но когато става въпрос да се спрат – те просто не могат. Цялата тази страст може да ви докара редица проблеми с интимните части, особено, ако не си давате почивка от време на време!

Стрелец Да правите секс със инструктора си по самозащита. Супер, е че използвате любовта към ученето, за да добиете умения на войн, но няма нищо по-непродуктивно от това да се чукате с човека, който би трябвало да ви учи как да се предпазвате от сексуални „хищници“.

Козирог Да сгрешите това, че не работите със „свободен дух“. Едно нещо, което обичам във вас, Козирози, е вашата отдаденост към работата, а и тази към половинката ви. Когато обаче, се срещнете с момчето от хипи фестивала, с което започвате връзка, не ви е нужна отдаденост! Трябва ви смелост да му кажете да спре да стои по цял ден вкъщи докато вие работите.

Водолей Да излизате 8 месеца след велик разговор, когато сте били пияни. Никой не е интересен за вас, Водолеи, така че, когато срещнахте мъжа, който ви каза, че е прекарал последните 10 години на кораб в Атлантическия Океан, вие си казахте – „Я, ето някой, който може да ми задържи вниманието“. Така започна и вашата 8-месечна „връзка“ с някой, който дори не знае на колко години е, защото не са можели да му намерят акта за раждане. Какво трябваше да си кажете, докато бяхте пияни в бара ли? – „Толкова ли трябваше да пия?“. Така можеше просто да се изчукате в банята и да се приберете вкъщи след тази секси грешка.

Риби Съгласявате се да си тръгнете всяка сутрин за да може да „медитира“. Риби, хубаво е, че сте добросърдечни ,но това ви прави да изглеждате като кръгли идиоти. Срещате се с Рик вече над година и сте толкова привлечени от неговия духовен живот, че не забелязвате колко е ужасен от интимностите. Всеки път, когато поискате да останете да преспите, той ви моли да напуснете на сутринта, дори ако може преди да се е събудил, за да може да „медитира“. Питали сте го да се присъедините, но за него някак си е по-лесно да е сам с вселената. Вземете си поука, Риби; той не медитира. Той е в тоалетната, а вие живеете в лъжа.

Препоръчано

ЗОДИИ 2-те зодии, които си играят с мъжете

Някои жени не обичат скуката. Не понасят живота с един партньор и обичат игрите с …